Tiktok

SMO

TikTok este o platformă de partajare video uimitoare și puternică. Vă permite să realizați videoclipuri scurte.
Gestionezi un cont TikTok pentru afacerea ta? Noi putem ajuta! Vom genera conținut relevant și valoros săptămânal pentru afacerea dvs. și îl vom promova pe TikTok.

Compania noastră este specializată în servicii SMO. De la audit, la eCommerce, prezența pe rețelele sociale și inițiativa de construire a mărcii, și servicii SMO pentru întreprinderi, compania noastră poate acoperi întregul spectru de servicii legate de SMO.

Vedeți-ne SMO Servicii
Dar de ce?

De ce facem ceea ce facem?

Pandemia Covid-19 afectează miliarde de oameni din întreaga lume. Toată lumea este afectată de acest lucru. Această afirmație este și mai exactă atunci când ne gândim la întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt coloana vertebrală a economiei. Ei au nevoie de sprijinul nostru, mai ales când vine vorba de transformare digitală, vânzări online și marketing online. Scopul nostru la RocketSales este să continuăm să facem un impact oferind servicii de vânzare și marketing dincolo și dincolo și să ajutăm afacerea clienților noștri să treacă prin această pandemie.

Încercați RocketSales timp de 14 zile

RocketSales tiktok este 199 pe lună, pe canal de vânzări - all inclusive. Plătește doar pentru ceea ce folosești, punct.Începeți perioada de încercare gratuită de 14 zile astăzi.

Simplu

199

Pe lună, pe canal

Incepe
Începeți să vindeți mai mult astăzi

 • 4 videoclipuri pe lună
 • Configurarea contului Tiktok
 • Optimizarea contului Tiktok
 • Etichete video
 • Actualizări trimestriale
 • Idei / Concept
 • Reprezentant de cont dedicat
 • Pagina de destinație Tiktok
 • Analiza predictivă a cuvintelor cheie
 • Analiza proiectării site-ului web
 • Analiza de marketing
 • Rapoarte

 • * Toate taxele sunt facturate în EUR (€). TVA și taxe excluse.

Întrebări frecvente despre TikTok

Aștepta. Ce este TikTok?

TikTok este o platformă de partajare video uimitoare și puternică. Vă permite să realizați videoclipuri scurte.

Ce este SMO apropo? Cer un prieten :)

SMO este prescurtarea pentru Social Media Optimization.

De ce ar trebui să folosesc TikTok pentru afacerea mea?

Să fim realisti, nu orice afacere ar putea câștiga în mod necesar un avantaj folosind TikTok. Contactați-ne, astfel încât să putem stabili împreună dacă acesta este cel mai bun drum pentru afacerea dvs. sau nu.

Ce se întâmplă dacă vreau ca RocketSales să creeze mai mult de 4 videoclipuri pe lună pentru mine?

Pachetul de 4 videoclipuri pe lună este un pachet de început pentru a vă încuraja afacerea să înceapă să utilizeze TikTok. Oferim planuri mai mari, cu prețuri de volum mai bune, nu ezitați să ne contactați

Isn't this app for Generation Z only? Why would I be there?

TikTok este într-adevăr extrem de popular pentru oricine sub 25 de ani. De aceea, dacă aveți un produs, o afacere excelentă, vă putem ajuta să îl comercializați în mod corespunzător. În comparație, vârsta utilizatorului Instagram este de 25-40, Facebook +40.

Când pot începe să văd rezultate?

Știm că s-ar putea să nu vă placă acest răspuns, dar noi, la RocketSales, suntem sinceri cu ceea ce putem oferi. Ar trebui să fiți gata să vă așteptați la cel puțin 3 luni de investiții, înainte de a începe să vedeți rezultate organice.