Despre Noi

Despre noi

De ce să lucrezi cu noi?

RocketSales este o companie elvețiană, cu sediul în Geneva, Elveția. Am lansat RocketSales pentru a ajuta companiile să își crească vânzările, online și offline. Oferim servicii de optimizare a motorului de căutare (SEO), optimizare a rețelelor sociale (SMO), servicii de optimizare a ratei de conversie (CRO) și consultanță.

Motto-ul nostru:

  • 1. Ne străduim întotdeauna să livrăm mai mult.
  • 2. Acționăm întotdeauna în interesul afacerii dvs.
  • 3. Subpromitem, supradivizăm.
  • 4. Vom prelua mandatul dvs. numai dacă credeți că vă putem ajuta, de fapt, pe dvs. și pe afacerea dvs.

Dar de ce?

De ce facem ceea ce facem?

Pandemia Covid-19 afectează miliarde de oameni din întreaga lume. Toată lumea este afectată de acest lucru. Această afirmație este și mai exactă atunci când ne gândim la întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt coloana vertebrală a economiei. Ei au nevoie de sprijinul nostru, mai ales când vine vorba de transformare digitală, vânzări online și marketing online. Scopul nostru la RocketSales este să continuăm să facem un impact oferind servicii de vânzare și marketing dincolo și dincolo și să ajutăm afacerea clienților noștri să treacă prin această pandemie.

“Nu am avut nicio prezență online înainte de pandemia Covid-19. Cu ajutorul RocketSales, am reușit să ne ducem afacerea online și chiar să creștem veniturile.”

De încredere de clienți de top

Ce este RocketSales?