Afacere

SMO

We manage hundreds of online properties, domains, in more than 43 languages on most continents. In the span of almost 20 years, we have been successful, because we know that shortcuts NEVER work. That's why we follow the rules rigorously.

Gestionăm sute de proprietăți online, domenii, în peste 43 de limbi pe majoritatea continentelor. În aproape 20 de ani, am avut succes, pentru că știm că comenzile rapide nu funcționează NICIODATĂ. De aceea, respectăm regulile riguros. Tot timpul. Unii dintre concurenții noștri au mai puține sau deloc scrupule. Operăm o afacere, la fel ca dvs., și ne pasă de câștigul pe termen lung, mai mult decât pe termen scurt. Așa suntem capabili să lucrăm continuu cu companiile mici și mari Fortune 500. Știm durerea de a gestiona mai multe site-uri web mari, sute de sitemap-uri organizate pentru companii mai mari și să fim atenți pentru a beneficia în mod pozitiv afacerea dvs. Locul nostru perfect este situat între: încercarea de lucruri noi și a fi super conservator. Cercetăm, gândim, analizăm, astfel încât să putem măsura impactul strategiei noastre în timp.

Compania noastră este specializată în servicii SMO. De la audit, la eCommerce, prezența pe rețelele sociale și inițiativa de construire a mărcii, și servicii SMO pentru întreprinderi, compania noastră poate acoperi întregul spectru de servicii legate de SMO.

Vedeți-ne SMO Servicii
Dar de ce?

De ce facem ceea ce facem?

Pandemia Covid-19 afectează miliarde de oameni din întreaga lume. Toată lumea este afectată de acest lucru. Această afirmație este și mai exactă atunci când ne gândim la întreprinderile mici și mijlocii. Ele sunt coloana vertebrală a economiei. Ei au nevoie de sprijinul nostru, mai ales când vine vorba de transformare digitală, vânzări online și marketing online. Scopul nostru la RocketSales este să continuăm să facem un impact oferind servicii de vânzare și marketing dincolo și dincolo și să ajutăm afacerea clienților noștri să treacă prin această pandemie.